Üvegfalak - üvegportálok
Üvegfalak


Plázák, üzletek, középületek, komplett falait, ajtókkal egybeépített kirakatait, hatalmas egybe üvegfelületeket, készíthetünk edzett vagy edzett-ragasztott biztonsági üvegből, a megfelelő profilok, és szerelvények segítségével. Az üvegfalak jelentik a megoldást, a modern térelválasztásra. Főleg bel térben alkalmazzák családi házak, irodaházak térelválasztására anélkül, hogy megtörné a belső teret, és a természetes fény útját. Bárhol felépíthető, bárhogyan variálható rendszerek. Fogadószerkezetük szinte láthatatlan, könnyed, és légies stílust kölcsönöz épületének. Az üvegfalak tartószerkezetei, kellő biztonsággal tartják meg, az üvegfalba épített keretnélküli üvegajtókat, tolóajtókat. Az üveg lehet víztiszta, vagy savmaratott, anyagában színezett zöld, szürke, bronz színű, mintával homokfújt. Szerelvényei kiváló minőségűek, rozsdamentesek, szálcsiszolt felületűek.

Széles választékunk, szinte minden kialakítási módra biztosít lehetőséget. Mozgatószerkezetei, padlócsukói a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesznek. A pályánk kezdetén beépített szerelvények ma is hibátlanul működnek, ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére. A fém és az üveg kombinációja, a minimális szerelvényhasználat, sajátos modern stílust kölcsönöz épületének. Kérje árajánlatunkat, szaktanácsunkat.


Üvegfal

Üvegfal 1

Üvegfal

Üvegfal 2Sorolófalak


Több funkciós terek térelválasztása sorolható üvegfallal. Squas pályák, konferenciatermek elválasztására, télikertek, teraszok lezárására kitűnően alkalmas. Teljesen szétnyitható, és 1 percen belül összetolható. Felső vezetősínre függesztett üvegtáblák keret nélkül, függőleges osztás, merevítés nélkül kerülnek beépítésre. A térelválasztó szerkezet szinte láthatatlan. Az alábbi képek mutatják a soroló fal működését.


  • Zárt állapotban
  • Nyitott állapot, az üvegtáblák parkoló pozícióban