Üvegterasz, eltolható üvegfalak,
erkélyek lefedése



Természet közeli, nyugodt környezetet teremthet Önnek és családjának az üvegterasz. Kibővítheti életterét, közvetlen kapcsolatba kerülhet a természettel, évszaktól és időjárástól függetlenül. Zavartalanul élvezheti a napsütést, az év minden napján. Az általunk kínált rendszer keret nélküli, teljesen mobil, gyakorlatilag mindenhol beépíthető rongálás nélkül. A kihajtható, sorolható üvegtáblák könnyedén mozgathatóak, kezelhetőek. Egyszerűségéből adódóan csekély a lehetőség a meghibásodásra. Könnyen tisztítható, homogén felületén nem fog az idő vas foga. Teljes mértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Az üvegtáblák 8mm-es edzett biztonsági üvegből készülnek, melyek a hőkezeléses eljárás során 4-5 ször többet bírnak, mint a hagyományos üvegtáblák, így maximális biztonságot nyújt használói számára. Az üveg választható víztiszta, zöld, szürke, bronzszínben, homokfújt mintás felülettel, cég logóval, teljes felületén savazott, matt kivitelben. A kilátást nem gátolja sem függőleges oszlop, sem vízszintes osztás, a panoráma teljes, és zavartalan. Szerkezeteink minden esetben statikailag, egyedileg méretezett elmékből készülnek.

Előnyei:

  • Védelmet nyújt a szél, eső, hó ellen
  • Akadálytalanul juthat a fény épületébe
  • Véd a por ellen, jelentősen csökkenti az utcáról beszűrődő kellemetlen zajokat
  • Összegyűjti a belső térben a nap melegét, és továbbítja azt az épület más helységeibe
  • Megnöveli az életterét, biztonságos, természet közeli környezetet teremt
  • Könnyen mozgatható, nyitható részben vagy teljesen
  • Egész évben használható, az eddig időszakosan használt terület, fontos részévé válik környezetének, minőségi időtöltés, és kikapcsolódás színtere lehet, ezáltal emeli Ön és családja komfort érzetét.

Használata egyszerű:


Üvegterasz 1

Üvegterasz 1

Üvegterasz 2

Üvegterasz 2

Üvegterasz 3

Üvegterasz 3

Üvegterasz 4

Üvegterasz 4

Üvegterasz 5

Üvegterasz 5

Üvegterasz 6

Üvegterasz 6